Populær prøvelejlighed på Rødovre Port

Det går stærkt med byggeriet på Rødovre Port. De sidste to weekender har det været muligt at komme til åbent hus og se den første prøvelejlighed indefra.

30/11/2020

POPULÆR PRØVELEJLIGHED PÅ RØDOVRE PORT

Det går stærkt med byggeriet på Rødovre Port. De sidste to weekender har det været muligt at komme til åbent hus og se den første prøvelejlighed indefra.

Interessen har været stor. Mere end 200 besøgte prøvelejligheden den første weekend, og havde det ikke været for Corona-restriktionerne, kunne mange flere interesserede være blevet lukket ind.

Projektleder i Byggeri Michael Vestergaard Jacobsen fortæller, at der er stor efterspørgsel på lejlighederne, og at mange af de 534 lejeboliger allerede er reserveret.

Den 15. marts flytter de første beboere ind. Det er to år før, det endelige byggeri af det 37.500 kvadratmeter store kompleks skal stå færdigt.

De første lejere behøver dog ikke bekymre sig nævneværdigt om larmen fra byggepladsen – eller fra S-togene, der kører lige forbi. Så længe altandøre og vinduer er lukkede, sikrer den gode isolering, at ikke en lyd trænger igennem. 

I gang på mange fronter

Udover boliger skal Rødovre Port blandt andet omfatte et butiksstrøg, kontorer og parkeringskælder. Det skal bestå af i alt ti bygninger med tre tårne på henholdsvis 14, 16 og 19 etager. To af tårnene er de allerede godt i gang med. Det tredje og højeste tårn går de i gang med efter nytår.

Projektleder Michael Vestergaard Jacobsen fortæller, at arbejdet på det store byggeri skrider planmæssigt fremad.

”Byggeriet kører efter planen. Det er en stor sag med en stram tidsplan, og vi er i gang på mange fronter med over 100 mand.”

CG Jensens totalentreprise omfatter projektering og udførelse af hele projektet samt byggeledelsen for gennemførelsen af det samlede byggeri.