Rejsegilde på Kulgrunden

Bygherren Nissen Group indbød i går til rejsegilde på boligprojektet Kulgrunden i Middelfart, hvor CG Jensen i totalentreprise opfører 55 unikke luksuslejligheder med udsigt over Lillebælt.

”I går var det håndværkernes fest. Det er vigtigt at få sagt tak for den gode indsats og samtidig er det godt at få en anledning til at mødes socialt og få en god snak – og hvem kan ikke altid spise en god hotdog i solen?”, siger divisionschef i Byggeri Vest, Jens Bastrup om den solrige pause under de store udhæng, hvor både han selv og bygherrerådgiveren NIRAS fremhævede håndværkernes indsats.

”Og så slipper bygherren jo også for, at vi murer en flaske inde i skorstenen”, tilføjer Jens Bastrup med et glimt i øjet og henviser til den gamle skik, hvor håndværkere lader flaskehalsen stikke op ad skorstenen, hvorefter bygherren må leve med den evindelige pibelyd som påmindelse om den manglende, rettidige tak.

CG Jensen har opført Kulgrundens tre unikke boligblokke i egenproduktion – herunder også funderingsarbejderne.

”Det har været et meget komplekst byggeri, der har krævet atypiske og specielle løsninger. Alene facaderne kører ind og ud”, siger Jens Bastrup om det spændende byggeri.

De 55 lejligheder – fordelt på 8.000 kvadratmeter bolig og 4.000 kvadratmeter terrasse – er da også eftertragtede. Oprindelig skulle blot lejlighederne i to af blokkene sælges, hvortil lejlighederne i den tredje blok skulle udlejes. De smukke lejligheder med den storslåede udsigt til både den gamle og den nye Lillebæltsbro ender dog med alle at blive ejerlejligheder grundet den store efterspørgsel, og der er kun få ledige lejligheder tilbage.

Det er planen, at CG Jensen afleverer projektet ultimo oktober.