Serie: Følg Lærling Silje Persson

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks…

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med en ny filmserie vil CG Jensen følge medarbejdere på tværs af titler og divisioner og stabe. Serien skal give et indblik i de mange karrieremuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på.

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

I 4. afsnit følger vi lærling i division Beton Øst, Silje Meinertz Persson, der arbejder på Hovedstadens Letbane, som CG Jensen opfører i totalentreprise.

Silje var egentlig i gang med at uddanne sig til ejendomsservicetekniker.

“Men så kom jeg lige i en uges praktik i CG Jensen og lærte rigtig, rigtig mange forskellige ting – og det var bare lige noget for mig. Så jeg valgte at hoppe til det her og jeg synes bestemt, at det er federe”, siger Silje Meinertz Persson, der nu har været i lære i CG Jensen i to år – og halvvejs på vej til at blive uddannet bygningsstruktør, hvor man skaber bygningsværker i beton.

Stor tak til Silje for, at vi måtte følge med en dag.