Aflevering af Langebro

I dag afleverer CG Jensen Entreprise 1 på Langebro i København, hvor vores betonrenoverings-division blandt andet har udført omisolering.  

I dag afleverer CG Jensen Entreprise 1 på Langebro i København, hvor vores betonrenoverings-division blandt andet har udført omisolering.  

CG Jensen har endnu engang udført renovering af den ikoniske Langebro. Denne gang drejer det sig om omisolering af 600 kvadratmeter ved strækningen ud for Danhostel. Arbejdet er udført i en hovedentreprise.

Omisoleringen omfatter ny kunststofbaseret fugtisolering samt udlægning af drænasfalt, fiberdug og reetablering af belægning.

I P-kælderen under brodækket langs facaden mod Danhostel har CG Jensen desuden udført et nyt dæklag på 300 kvadratmeter samt betonreparationer med sprøjtebeton.

To samtidige hovedentrepriser

Projektleder Christina Thorøe Kragelund fortæller, at CG Jensen sideløbende har udført en anden hovedentreprise på Langebro. Den omfattede renovering af broens fortove og rækværker og blev afleveret den 10. december.

Den del omfattede blandt andet udskiftning af 1.300 kvadratmeter kunststofbelægning på fortove, herunder finfræsning og påføring af ny belægning samt henholdsvis udskiftning af 225 meter rækværk og overfladebehandling af 500 meter rækværk.

Derudover skal CG Jensen udføre renovering af to trapper på Langebro frem til sommer. Arbejderne har deadline i slutningen af juni. Altså lige inden den 109. udgave af Tour de France, hvor Grand Départ bliver en 13 kilometer lang enkeltstart i København den 1. juli.

CG Jensen står selv for betonarbejder samt etablering og drift af de nødvendige trafikforanstaltninger i forbindelse med renoveringerne.

Læs mere om vores kompetencer inden for gartner og belægning her