CG Jensen afslutter det tredje projekt i Irmabyen

CG Jensen har for nylig afleveret et 17.300 kvadratmeter stort bolig- og erhvervskompleks i IrmaByen til ejendomsudvikleren ALFA Development.

”Teamet har leveret en virkelig imponerende indsats. De har haft styr på tidsplanen og de har været meget proaktive – ikke mindst i forhold til at følge op på de forskellige underentreprenører, så alle har kunnet holde deres fremdrift og kvalitet. Det betyder, at teamet har kunnet aflevere et projekt stort set uden fejl og mangler”, siger divisionschef i division Byggeri Øst, Claus Baumann.

Også bygherren er tilfreds med resultatet – og man er nu klar til at benytte det 17.300 kvadratmeter store LIVING BY ALFA, som består 163 lejligheder og to erhvervslejemål, hvoraf det ene er en RMEA 1000 butik.

”CG Jensen har afleveret nogle super flotte boliger – i vanlig høj standard og til tiden. Samarbejdet har været rigtig godt og de har løbende fundet løsninger, også når processen har været svær at navigere i. Det har været fantastisk”, siger Teknisk Direktør i ALFA Development, Kasper Bugge, om parløbet med CG Jensen, der efterhånden tæller tre byggerier i den nye bydel IrmaByen i Rødovre.

Boligkoncept taler ind i trend

LIVING BY ALFA komplekset er tænkt som en ny, moderne form for bofællesskab med hotellignende faciliteter, der med blandt andet loungeområde, legerum, hjemmebiograf samt eventrum i stueetagen og orangeri på toppen har som ambition at levere gode rammer for det levede liv.

Trods ændringer undervejs i byggeprocessen har man formået at holde fremdriften og deadline for aflevering.

”Vi har kørt tre byggesager i streg – og det har været noget af det bedste samarbejde, vi har haft. Vi kender hinanden og kan trække på erfaringer fra tidligere, det har gjort det hele mere farbart”, siger Teknisk Direktør i ALFA Development, Kasper Bugge og tilføjer:

”Som bygherre sætter vi pris på opfølgning af gamle sager – og her har CG Jensen også leveret”, siger han og henviser til 1- og 5-års gennemgang af de to boligkomplekser Parkkanten og Kernehuset, som CG Jensen tidligere har opført i IrmaByen.

IrmaByen ligger ved Irmas gamle hovedkontor. Den nye Rødovre bydel ventes at huse omkring 3.000 nye beboere, når den er færdig udbygget.