CG Jensen fortsætter med at udvide Hempels hovedkontor

03-05-2019CG Jensen fortsætter med at udvide Hempels hovedkontorCG Jensen skal for malingleverandøren Hempel opføre en ny administrationsbygning ved siden af det eksisterende hovedkvarter – samt en 60 meter lang gangbro, der skal forbinde de to komplekser. CG Jensen udvider i øjeblikket Hempels hovedkontor i Lyngby med et nyt laboratorium. Nu kan endnu en ordre føjes […]

CG Jensen skal for malingleverandøren Hempel opføre en ny administrationsbygning ved siden af det eksisterende hovedkvarter – samt en 60 meter lang gangbro, der skal forbinde de to komplekser.

CG Jensen udvider i øjeblikket Hempels hovedkontor i Lyngby med et nyt laboratorium. Nu kan endnu en ordre føjes til.

”Vi er glade for at kunne rykke fra den ene byggesag og direkte videre til den næste for den samme kunde”, siger divisionschef for Beton Øst, Bendy Zimmermann Pedersen, om kontrakten på den knap 12.000 kvadratmeter store administrationsbygning HQ2, som CG Jensen påbegynder opførelsen af til oktober.

Totalentreprise giver fordele

Hempels nye administrationsbygning bygges som to forskudte bygningskroppe i henholdsvis fem og seks etager og kommer til at indeholde kontorarealer med tilhørende støttefunktioner til i alt cirka 250 medarbejdere. 

CG Jensen er totalentreprenør på udvidelsen – med Årstiderne Arkitekter samt Sweco Danmark som rådgivere.

”Vi er glade for at kunne tilbyde bygherren én samlet løsning, hvor vi håndterer alle dele af byggeprocessen. Vi værdsætter det gode samarbejde, vi har i dag og ser frem til at opføre et spændende kontorbyggeri af god kvalitet”, siger divisionschef for Byggeri, Jan Johansen om opgaven.

Hempels eksisterende hovedkvarter HQ1 ligger ud til Lundtoftegårdsvej. Den nye administrationsbygning HQ2 opføres på den modsatte side af vejen, hvorfor CG Jensen også skal opføre en 53 meter lang gangbro på tværs af Lundtoftegårdsvej, så medarbejderne ubesværet kan krydse bygningerne i det daglige.

Bygherre: Hempel Holding A/S

Byggeperiode: 01-05-2019 – 20-10-2020

Entrepriseform: Totalentreprise