CG Jensen lærling kvalificerer sig til DM i Skills

22-årige Andreas Creutzberg har sammen med sin makker vundet de sjællandske regionsmesterskaber i Skills. Nu venter danmarksmesterskabet forude.

22-årige Andreas Creutzberg har sammen med sin makker vundet de sjællandske regionsmesterskaber i Skills. Nu venter danmarksmesterskabet forude.

”Det er stort, man kan ikke andet end at være stolt”, lyder det fra Andreas Creutzberg, der er i lære som bygningsstruktør i CG Jensen.

Til daglig dygtiggør den unge lærling sig på byggepladsen Postbyen i indre København, hvor han sammen med sine kollegaer er med til at realisere CG Jensens største råhusentreprise til dato.

”Jeg synes virkelig, det er fortjent. Han er nok en af de bedste lærlinge, jeg har haft. Han er knalddygtig, videbegærlig, er aldrig syg og kommer aldrig for sent. Hvad mere kan man ønske sig”, siger en tydelig stolt formand Johnny Villadsen, der fremhæver, at kollegaerne i sjakket er mindst lige så stolte.

Dyst på tid og præcision

Til regionsmesterskaberne i Skills skulle de konkurrerende hold over tre dage konstruere en væg med murhylde. Opgaven lød blandt andet på at opbygge en åben forskalling med jern i, hvor dommerne efterfølgende kunne vurdere konstruktion og præcision.

”Min makker Simone er rigtig skarp, tingene skal sidde lige i skabet – og jeg sørger for, at vi får fremdrift på, så vi er et rigtig godt makkerpar. Og så er det da fedt, at hun lige kan gå ind og tæve alle drengene”, siger Andreas Creutzberg med et smil.

Også CG Jensen lærlingen Christian Rosenstrøm deltog i de sjællandske regionmesterskaber.

”Christian lavede også en rigtig fin opgave – og ham og Andreas er virkelig gode repræsentanter for CG Jensen ude på skolerne”, siger formand Johnny Villadsen og henviser til, at regionsmesterskaberne foregår ude på de enkelte skoler.

Øvelse gør mester

DM i Skills 2022 afholdes i april 2022. Inden da har Andreas Creutzberg tænkt sig at øve. Som i uge syv, hvor han og makkeren Simone skal bruge hele ugen på at øve forskalling og armering.

”Det har været megafedt og lærerigt at være med indtil videre – og det er spændende at se, hvor langt man kan komme”, siger Andreas Creutzberg.

CG Jensen har en lang og stolt tradition for at oplære lærlinge og har p.t. omkring 40 lærlinge. Formand Johnny Villadsen oplærer sammen sit sjak typisk fire lærlinge ad gangen.