Ny mand i spidsen for Byggeri Øst

Det bliver den erfarne Claus Baumann, der fra den 1. september 2020 skal være frontfigur i CG Jensens byggeridivision Byggeri…

Claus Baumann, Divisionschef, byggeri øst, CG Jensen, erfaren,

Det bliver den erfarne Claus Baumann, der fra den 1. september 2020 skal være frontfigur i CG Jensens byggeridivision Byggeri Øst.
Den nye mand ved roret vægter rettidig omhu, ærlighed og en løsningsorienteret tilgang – og kan trække på en særdeles god forståelse for både egenproduktion og byggestyring.

”Jeg kan godt lide at arbejde hen mod et fælles mål. Her er tillid og ærlighed vigtigt, så vi hele tiden kan have løsningerne og målet i fokus”,
lyder det fra 47-årige ingeniør, der tidligere har været ansvarlig for store byggeprojekter hos blandt andet Skanska, Pihl & Søn og Züblin.

De seneste tre år har Claus Baumann arbejdet som direktør i sit eget firma Baucon ApS,
hvor han sammen sine medarbejdere har ydet bygherrerådgivning og byggestyring.

Erfaringen fra begge sider af bordet tegner nu til at blive ganske nyttig.

”Jeg har arbejdet på alle niveauer. Det betyder, at jeg kan sætte mig ved bordet og forstå problemstillinger fra forskellige parters synsvinkel.

Jeg ved også hvilke spørgsmål, jeg skal stille, hvis der er nogen, der ikke siger noget”, forklarer Claus Baumann, der også har lavet beton i egenproduktion.

CG Jensen har de rigtige værdier

Claus Baumann kender CG Jensen ganske godt. Dels via sin fortid i Skanska, som det nuværende CG Jensen udspringer fra – og senest fra CG Jensens byggesager Oslo Plads og Christiansborg, hvor han via sit eget firma har varetaget rådgivning af bygherren.

”CG Jensen har en kultur og nogle værdier, som jeg godt kan lide – og som passer til mit eget værdisæt. En aftale er en aftale og vi arbejder sammen om det.
Det passer til den måde, jeg kan lide at arbejde på”, siger Claus Bauman.

Ledelsesstilen er han ikke i tvivl om. Der skal være gensidig tillid – og udfordringerne skal på bordet, så de kan blive løst hurtigst muligt.
”Jeg elsker at lede folk. Det er selvstændige teams, og de skal løse de opgaver, de påtager sig – men hvis det brænder; så kommer jeg og hjælper med til at slukke ildebranden”, siger Claus Bauman.

CG Jensen vil fortsat have et stærkt fokus på internt samarbejde

CG Jensens adm. direktør, Michael S. Larsen, er glad for at kunne byde Claus Baumann velkommen på holdet.

”Vi har et stærkt fokus på internt samarbejde, stor faglighed og ordentlighed i CG Jensen.

Her er Claus Baumann den helt rigtige til at sikre, at Byggeri Øst fortsat kan sikre kunderne god fremdrift i byggeprocessen og et slutprodukt af høj kvalitet.”

Claus Baumann afløser Jan Johansen.