Et af Nordens største hoteller er på vej op

08-07-2018Et af Nordens største hoteller er på vej opDet gigantiske hotel kommer til at give liv til et helt nyt byområde i indre København. Kalvebod Brygge Vest har hidtil ligget som et lidt overset område af indre København. Men nu står området bag Københavns Hovedbanegård over for en stor forvandling. Her opfører CG Jensen CABINN Copenhagen, der med sine 47.000 kvadratmeter […]

Det gigantiske hotel kommer til at give liv til et helt nyt byområde i indre København.

Kalvebod Brygge Vest har hidtil ligget som et lidt overset område af indre København. Men nu står området bag Københavns Hovedbanegård over for en stor forvandling. Her opfører CG Jensen CABINN Copenhagen, der med sine 47.000 kvadratmeter bliver et af Nordens største hoteller. 

Det er anden gang, CG Jensen bygger et hotel for ejeren af CABINN-kæden, Niels Fennet. Det første var CABINN Metro Hotel i Ørestad, som vi siden udvidede med CABINN Apartments.

“Det er ubeskriveligt at opleve et projekt rejse sig fra en bar mark til et kæmpe hotel”, siger Niels Fennet om opførelsen af hotellerne.

For at realisere det gigantiske hotel skal CG Jensen blandt andet ramme 525 meter spuns, grave 60.000 ton jord, støbe 13.000 kvadratmeter beton in situ og montere yderligere 25.000 kvadratmeter betonelementer.

Det er planen, at det nye Cabinn Copenhagen skal stå færdigt i sommeren 2019.

Tilbage til oversigt