Minister besøger CG Jensen: Letbanen er utrolig vigtig for lokalområdet

26-08-2019Minister besøger CG Jensen: Letbanen er utrolig vigtig for lokalområdetHan var en af initiativtagerne til anlæggelsen af Hovedstadens Letbane.  I dag besøgte skatteminister Morten Bødskov så CG Jensen, der står for halvdelen af bygge- og anlægsentrepriserne på Hovedstadens Letbane. “Det betyder meget at komme ud og se det. Der er ingen tvivl om, at Hovedstadens […]

Han var en af initiativtagerne til anlæggelsen af Hovedstadens Letbane. 

I dag besøgte skatteminister Morten Bødskov så CG Jensen, der står for halvdelen af bygge- og anlægsentrepriserne på Hovedstadens Letbane.

“Det betyder meget at komme ud og se det. Der er ingen tvivl om, at Hovedstadens Letbane betyder meget for området – ikke mindst i forhold til udviklingen af nye arbejdspladser og boligområder på strækningen”, sagde ministeren og henviste til nye boligprojekter som Herlev Bymidte, der for alvor er kommet på tegnebrættet efter udsigten til bedre infrastruktur i området. 

Vigtigt med fleksibilitet 

Direktør Michael S. Larsen tog sammen med divisionscheferne Jan Johansen og Kenneth Møller godt imod ministeren i skurvognen, hvor de fortalte om CG Jensens arbejder og tilgang til det store projekt. 

“Jeg er glad for at høre, at det går godt med projektet”, lød det fra ministeren, der herefter blev vist rundt på byggepladsen, hvor CG Jensen er ved at opføre det kommende letbane-hjerte; nemlig det kommende Kontrol- og Vedligeholdelsescenter, hvorfra man vil styre letbanedriften.

Drengedrøm gik i opfyldelse

Undervejs på rundvisningen fik skatteminister Morten Bødskov mulighed for at prøve at styre en gravemaskine.  Han blev kyndigt instrueret af maskinføreren Hytte, der rullede en hvid t-shirt ud på gulvet i gravemaskinen, så der ikke kom jord ind i den renholdte og velplejede maskine.

“Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse”, lød det bagefter fra Morten Bødskov, der fortsat vil følge byggeriet tæt i de kommende år.