På job med formand Denis Andersen

I 16. afsnit af serien ’På job med’ følger vi formand i CG Jensens division Anlæg Vest, Denis Andersen, der sammen med sine kollegaer udvider og opgraderer Esbjerg Havn, så havnen fremover både er rustet til udskibning af store vindmølledele, men samtidig også kan være et attraktivt knudepunkt for NATO.

”Formanden er leddet mellem folkene og kontoret. Man skal sørge for, at det hele kører ude på pladsen og at folkene har det, de skal bruge; tegningsmateriale, materialer. Man har det jo bedst, når man selv har overalls på og kan komme med ud og lave noget. men projekterne kan blive så store, at tiden ikke er til det – men tit og ofte, så er det projekter, hvor vi er 10 mand max; så er der jo tid til at komme ud og lave lidt også – hvis det ikke er alt for dårligt vejr”, siger formand Denis Andersen med et glimt i øjet.  

Der er mange grunde til, at Denis Andersen godt kan lide livet som vandbygger.

”Vi har frihed under ansvar og kommer rundt og ser det ganske land. Det er store infrastrukturopgaver; det er jo sjovt at være med til. Man kan køre forbi om mange år og sige til sine børn; at det har far været med til at bygge.”

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien På Job Med vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Stor tak til Denis for at vi måtte følge ham en dag på jobbet og tak for en gedigen indsats gennem årene.