På job med formand Jacob Cargnelli

I 15. afsnit af serien ’På job med’ følger vi formand i CG Jensens division Anlæg Vest, Jacob Cargnelli, der prioriterer tid til at være i marken (eller i dette tilfælde på molen) med sine medarbejdere.

”Mine arbejdsopgaver består af alt muligt; det er fra ledelse af timelønnede, det er også at være med ude at slå søm i og stå og være håndmand ved en rammemaskine, det er også tage til møder om byggeriet og holde byggemøder. Jeg føler, det giver en bedre respekt for mig og for faget, når vi får gjort tingene ordentligt”, siger formand Jacob Cargnelli.

Jacob Cargnelli er sammen med sine kollegaer ved at afslutte en større makeover af den gamle, nedslidte Sundmolen i Nordhavn. Her har de bygget en flot træpromenade til molen, der er blevet udvidet og forskønnet i en sådan grad, at den kan være svær at genkende, ligesom landskabet omkring har fået tilført nye stier, en skov og ikke mindst et nyt fyrtårn, som Jacob Cargnelli selv har tegnet.

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien På Job Med vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på 👷‍♀️👷‍♂️

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Stor tak til Jacob for at vi måtte følge ham en dag på jobbet og tak for din store indsats i det daglige 😊