Rejsegilde på ny banebrydende bygning ved Østerport Station

25-10-2018Rejsegilde på ny banebrydende bygning ved Østerport Station Så er den sidste stålbjælke monteret på taget henover Østerport Station – og det endda med flag på! For bygherren Fokus Asset Management opfører vi en ekstra etage oven på en eksisterende bygning ved Østerport Station – mere præcist oven på Irma og Spejdersport. Etagen har vi […]

Så er den sidste stålbjælke monteret på taget henover Østerport Station – og det endda med flag på!

For bygherren Fokus Asset Management opfører vi en ekstra etage oven på en eksisterende bygning ved Østerport Station – mere præcist oven på Irma og Spejdersport. Etagen har vi opført i letvægtsmaterialet stål, og det giver flere fordele:

“At tilføre en ekstra etage ved et let byggesystem uden at skulle forstærke den eksisterende konstruktion er særdeles værdiskabende. Dette anvender vi på vores eksisterende ejendomsportefølje, når dette er muligt”, siger Michael Loft Nielsen, der er chef for projektafdelingen i Fokus Asset Management og tilføjer:

“Samarbejdet med CG Jensen har været rigtig godt. De er dygtige, grundige og overbevisende i deres kvalitet. Deres anvendelse af 3D samt deres evne til at sparre med rådgiveren og være på forkant med problematikkerne har sikret fremdrift i projektet.”

CG Jensen vil også gerne takke for et godt samarbejde – og vi ser nu frem til at færdiggøre det flotte hus samt ombygningen af den eksisterende bygning.

“Som entreprenør er det en stor glæde at få lov til at bygge med så flotte kvalitetsmaterialer”, siger projektchef i CG Jensen, Jesper Sørensen.

Det er CG Jensens beton- og stålfolk, der samarbejder om opgaven, og de forventer at afslutte arbejderne i løbet af det næste års tid.

Tilbage til oversigt